Forside af bogen "Inger Kirstines dukke"
Illustreret af mig. Udkom i april 2021

Det senest år

Min kunst - måske i særdeleshed mine malerier - er den måde hvorpå jeg strukturerer mine erfaringer.
 
Coronatiden har for mig været en rutschebane både følelsesmæssigt og professionelt. Fase 1. Få afklaret om de udstillinger der var planlagt kunne gennemføres. Fase 2. Afklaring - alt blev aflyst  - hvilket for min del udløste et spontant dejligt kreativt overskud og arbejdsro der varede i 4 måneder. Fase 3. Gryende frustration over kun "at producere til hylderne". Fase 4. Gryende fremtidsangst økonomisk, en konstatering af at det man har bygge op som kunstner - er meget skrøbeligt når pandemien rammer. Fase 5. Jeg begynder at søge jobs. Jeg  overvejer hvad jeg kan lave der kunne skabe værdi i pekuniær forstand. Fase 6. Jeg bliver bygningsmaler i mit hjem - OG tager fat i projekter og materialer som indtil videre har "ligget i skuffen".  
 
Heldigvis skabte denne rutschetur rum for at der blev skabt 1 dejligt projekt, bogen "Inger Kirstines Dukke". Teksten er forfattet af Lise Winter-Jensen og illustreret at mig. Bogen kan købes for 198,- + fragt hos: www.forlagetflos.dk
Se mere på Forlaget Flos.

 

 
 
Tale Øksendal
Engholmparken 10, Himmelev,DK - 4000 Roskilde 
 
+45 30 89 60 75
fb: Tale Øksendal
Instagram: taleoksendal

Udstilinger/Exhibitions

 

Jeg havde åbent attelier i pinsen (2021), der kom dejligt mange besøgende. Tak for det! Bogen "Inger Kirstines dukke" blev lanseret og der kom ledige pladser  på før omtalte hylde. 

Lige nu overvejer jeg hvad kræfterne skal sættes ind på kunstnerisk. Jeg har lige haft ALT ut af mine magasiner. Der er mange stærke malerier på hylderne. Flere som for mig er hovedværker. Jeg håber at kunne lave en stor tematisk udstilling indenfor en 2-års periode. 

Jeg modtager gerne kunstforeninger mv. i mit hjemmeattelier. Ring eller skriv for en aftale.